16 Ocak 2014 Perşembe

İzmir oto kiralama şirketleri

Ülkemizde son yıllarda neredeyse hemen hemen her şehirde araç kiralama firması açılmaktadır. Eğer aracınız yoksa ve acil olarak belli bir süre araca ihtiyacınız var ise araç kiralama firmalarından araç kiralayarak işinizi halledebilirsiniz. Ülkemizde en fazla araç kiralama firması İstanbul’da bulunmaktadır. Yolunuz İstanbul’a düşerse kesinlikle araç sıkıntısı yaşamazsınız. Çünkü İzmir oto kiralama firması son model araçlarını size kiralamak için hazırlamıştır.
Araç kiralayan bazı kişiler kiraladıkları firmalarla birtakım sorunlar yaşayabilir. Bunun için araç kiralamadan önce araç kiralama firması hakkında kısa bir piyasa araştırması yapılmalıdır. Daha önce buradan araç kiralayanların görüşlerine başvurulmalıdır. Firmanın güvenilir olduğuna inanıldıktan sonra oradan araç kiralanabilir. İstanbul araç kiralama firması uzun yılardır İstanbul’da hizmet veren güvenilir firmalar arasında yerini almıştır. Bu firmadan araç kiralayanlar kiralama aşaması ve kiralama sonrası gördükleri hizmetlerden dolayı memnun ayrılmaktadır. İzmir oto kiralama firmanın prensipleri arasında müşteri memnuniyeti ön plandadır. Bunun için araçları kiralamada önce araçların periyodik bakımlarını aksatmadan yaptırmaktadırlar. Ayrıca araç kiralama sırasında aracı kullanacak olan kişiye kiraladığı araçla ilgili bilgiler vermektedir. Kira süresince kiralanan aracın başına herhangi bir kaza gelmesine karşı araçlar sigortalanmıştır. Araç müşterideyken herhangi bir hasalı kaza meydana gelmesi durumunda müşteri maddi olarak hiçbir şekilde mağdur edilmez. Oluşmuş olan hasa kasko şirketi tarafından karşılanmaktadır.

İzmir oto kiralama araç filosunu geniş tutmaktadır. Ekonomik araçlardan orta sınıf araçlara, lüks araçlara kadar her marka ve modelde araç bulunmaktadır. İstenildiği taktirde şoförlü araç hizmeti de sunulmaktadır. Kiralık araca ihtiyacınız olması durumunda bir telefonla bulunduğunu yere araçlar hazır bakımı yapılmış bir şekilde getirilir. Uçakla hava alanına geldiğinizde rezervasyon yaptırdığınız taktirde aracınız hava alanında sizi bekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder